YOGHURT BARN NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yoghurt Barn Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

9 okt 2022 om 17:36 Had o.a. een yoghurt met toppings besteld, helaas zaten 2 van de 3 toppings er niet in.
11 sep 2022 om 13:13 Food is nice but not super special. Slightly overpriced for the little amount of food
26 aug 2022 om 15:31 Sap was omgevallen waardoor mijn Blueberry cake nat is geworden.
25 mei 2022 om 14:27 Weinig toppings in verhouding met yoghurt.
11 mrt 2022 om 14:21 super lekker!
6 mrt 2022 om 11:41 Yoghurt smaakt goed alleen je moet er echt lang voor wachten.
17 jan 2022 om 9:59 Het eten is prima, maar als je geen bezorgers beschikbaar hebt moet je ook geen bezorging aanbieden! Mijn tijd werd zonder te informeren veranderd van 11:45 naar 13:30!! Was al de 2e keer bij yoghurtbarn dat dit gebeurde, voorlopig wel klaar mee!
9 jan 2022 om 13:38 Altijd lekker en altijd vlotte bezorging! Ik bestel bijna iedere week wel een keer, zo heerlijk!
29 nov 2021 om 8:10 Het was volgens onze zoon en kleinkinderen heel erg lekker! Dank voor de goede verzorging!
22 jul 2021 om 16:12 2x DIY High-tea besteld. Was super lekker, vers en veel. Ook 6 theetjes met beschrijving en in een zakje en bestek zodat je meteen kunt aanvallen. Voor herhaling vatbaar!
19 jun 2021 om 17:33 Ten eerste was het echt super snel bezorgd en ten tweede was het ook nog is overheerlijk!
28 mei 2021 om 15:31 Heerlijke yoghurt-special gegeten!! Voor degenen die iets anders willen dan yoghurt, is er naast een wrap (1 soort) of een taartje (meer soorten) niet veel keus. Misschien kunnen er wat meer soorten wraps of iets anders worden toegevoegd aan het menu.